Et hotell og vertshus i hjertet av Nord-Odal. Vi har 26 rom nydelige rom med gode senger, restaurant med plass til 100 personer, nytt møterom med plass til 30 og nyoppusset oppholdsrom. I salongen har vi Jan Werner Danielsen's minneutstilling. 

I tilknytning til hotellet ligger Milepelen Kulturhus med plass for 350 personer der vi kan arrangere events, konserter og andre større arrangementer. Les mer om Kulturhusets eget program her

Milepelen har fra 1988 og opp gjennom årene hadde ulike eiere. I 2001 tok Nord-Odal Sanitetsforening over driften av vertshuset, og Tove Gulbrandsen ble ansatt som styreleder og Rita Nesset som daglig leder av det som nå er et moderne hotell og serveringssted, med gode tradisjoner. 

Milepelen's hovedaksjonær er Nord-Odal Sanitetsforening. Du kan lese mer om dem her

 

Hvorfor Milepelen? 

 

Den kjente forfatteren Sigurd Hoel ble født i 1890 og vokste opp i Nord-Odal, på Sagstua. I 1947 skrev han et av hans hovedverker: Møte ved milepelen. Denne tittelen var også passende for bygget vårt, som er ment å være møtestedet for mennesker i alle aldre og for ulike livshendelser. Milepelen er bygdas møtested i glede og sorg. 

Det ble da sendt en søknad til Sigurd Hoels slektninger i Danmark om å få lov til å bruke hans selvportrett som logo. 

 

 

(Selvportrett av Sigurd Hoel)

 

Barndomshjemmet til Sigurd Hoel er godt bevart, og står i dag som skolemuseum i Skoleveien. 

 

Våre verdier

 

Når du besøker Milepelen Hotell & Vertshus ønsker vi å gi deg en hjemmekoselig følelse, og en god stemning som lar deg slappe av med god mat, sove i senger som gir søte drømmer og ha møter i en god atmosfære som gir mulighet for gode resultater. 

Hos oss vil du alltid bli møtt med vennlighet og god service, da det viktigste for oss er at våre gjester har det bra.

Vi legger stor vekt på god mat, laget fra bunnen av. Råvarer av god kvalitet mener vi er viktig, for å skape det aller beste resultatet. Maten er bygget på god, lokal mattradisjon, men også mer moderne retter kommer stadig inn på menyen.